Een plaats waar je kan wegdromen

De Marken is een regio in Italië die in het oosten begrensd worden door de Adriatische zee. In het westen vormen de Monte Sibillini de grens met Umbrië. Tussen die beide ligt een betoverend heuvellandschap dat hoofdzakelijk voor land- en bosbouw wordt gebruikt. Boven op de vele heuvels liggen middeleeuwse dorpjes en steden die de bezoeker met hun mediterrane charme en indrukwekkende panorama’s weten te bekoren.

Ons huis ligt op de flank van een van deze heuvels op ongeveer 350 m hoogte. Langs de ene kant kijken we op de Adriatische zee die amper op 8 km ligt. De andere zijden tonen ons een nabijgelegen stadje en de Monte Sibillini zijn op de achtergrond. Tijdens de winter en in het voorjaar zijn die met sneeuw bedekt.

Onze B&B heeft een mooie pool van 15 x 3 m die naast verkoeling ook de mogelijkheid biedt tot “ baantjes” trekken. Een sauna is gepland in de nabije toekomst. Aan het strand kan men naar hartenlust watersporten. In de Monte Sibillini kan je supermooie wandelingen en tochten maken en tijdens de winter kan je er ook skiën.

Het amfitheater van Macerata biedt een openlucht operaprogramma dat Verona evenaart en volgens kenners zelfs overtreft. Ascoli Piceno, de provincie hoofdplaats heeft een belangrijk en indrukwekkend kunstpatrimonium en Loreto is, na Rome, een van de belangrijkste bedevaartsoorten van de Rooms Katholieke kerk.

Tevens zijn er vele lokale Festivals en dorpsfeesten die zeker een bezoek waard zijn.

Onze B&B beschikt over 3 tweepersoonskamers waarvan er 1 “ rolstoelvriendelijk” is ingericht.

Onze prijs: 130 € per kamer en per nacht in juni, juli en augustus. Tijdens het laagseizoen: 110 € per kamer en per nacht.

We hopen U binnenkort te mogen verwelkomen en te mogen verwennen bij ons thuis.

» Foto's van de B&B